Makuupussiasiaa!

This is the shit

Makuupussiasiaa!

Postby Parzi » Thu 2010-12-02 12:24

Kattelin tossa varustelekaa ja löysin hollantilaisia pusseja! Vertasinpa niitä sitten omiin Carinthia laatupusseihini ja huomasin näinen halpojen pussien olevan samaa laatu tavaraa carinthialta!

Tässäpä suoraa poimintaa irkistä ku sinne raportoin. En jouda nyt tässä koululla hirveesti turinoimaan!

Tein löydön ja tutkimuksia!
http://www.varusteleka.fi/product/makuu ... _3370OUFRL <<-- Tää on mitä suuremmalla todennäkösyydellä hollannin armeijan käytettyjä carinthia trooppeneita! Jos vertaa omaan trooppeniin niin tuossa on sama sääskiverrko, pussin velcrosulku, muoto ja ompeleet on tehty samalla tavalla.

Carinthian pusseja siis on carinhtia brändin alla mutta moni sen pusseista on tehty tas armeijoiden omilla tuotenimillä esimerkiksi suomen talvipussi on "finnish defence system" mutta se on carinthian pussi ku tarkkaan ettii leimoja.

Jos ei oo varaa trooppeniin niin tossa voi olla käytettyjä...

http://www.varusteleka.fi/product/makuu ... _31J0LNONT <<-- Tässä hollantilainen talvimakuupussi. Tämän kanssa on tuo yllä oleva ohut tarkotettu muodostaan super pussin. Jos katotte tarkaan tuotekuvaa 2 niin huomaatte carinthian leiman!

Valkosess lapussa vasemmassa alalaidassa selvästi erotettavissa carinthian logo.

Ei tosin oo mitään tietoa kuinka vanhoja ja käytettyjä noi on. Mitä vanhempi ja uitetumpi pussi niin sitä vähemmän se lämmittää. Eli pienen riskin oton vaatii mutta se voi palkita mukavasti.

Eli tämmöstä! Mä en ota vastuuta siitä että minkä kuntosia noi pussit on mutta 90% varmuudella sanon että noi on carinthian laadukkaita sotilaspusseja hollannin armeijan varastoista!
-Urgh-
User avatar
Parzi
 
Posts: 471
Joined: Tue 2010-03-30 09:11
Location: Oulu, Finland

Re: Makuupussiasiaa!

Postby Rectunator » Thu 2010-12-02 12:54

Ka-ching, sieltä löyty hyvä vaihtoehto meikäläisen vähän käytön pusseiksi. Lekan kanssa on myös siitä positiivista, että oikeasti paskan pussin voi palauttaa. Toisaalta uskon ja toivon edellisiin kokemuksiin pohjaten, ettei Leka aivan susipaskaa edes lähettäisi. Tai jos susipaskuus on vaarana, ainakin siitä suoraan varoittaisi. Eli kokeillaas.
For the love of God and all that is holy, my anus is bleeding!
User avatar
Rectunator
Koala
 
Posts: 185
Joined: Sun 2010-05-09 20:22
Location: Deep in the dark woods...

Re: Makuupussiasiaa!

Postby kylie » Thu 2010-12-02 17:30

leka on kuule lähettäny useampiaki susipaskoja pusseja (lue sveitsin armeijan pussi) mutta tuo vaikutti hyvältä.
kylie
Koala
 
Posts: 216
Joined: Fri 2010-04-02 15:14


Return to Shit talk

cron