Koko kansan viihdettä, osa II

This is the shit

Koko kansan viihdettä, osa II

Postby Puma » Thu 2010-12-16 17:32

Tiistaina tiettyjä faktoja tuli tietoisuuteeni. Ilmeni että Juha Ilo (jdoe) on kavaltanut PPA:n rahoja noin kolmen tuhannen (3000) euron edestä toimiessaan PPA:n rahastonhoitajana.Summat ovat viitteellisiä, sillä asian dokumentaatio on hankalasti prosessoitavissa. Tarkkoja summia voi tiedustella istuvalta hallitukselta ja puheenjohtaja Jouni Siiralta.

Suurin osa PPA:n tuloista tulee kaikennäköisistä käteismaksuista (pelimaksut, asevuokra, jne), jotka ajoittain tilitetään pankkiin. Juha Ilo, joka on pääsääntöisesti ollut vastuussa tästä tilittämisestä, on systemaattisesti vuosien varrella tilittänyt rahoista joko vain osan tai ei lainkaan. Ja koska käteistuloista ei ole mitään kunnollista kirjanpitoa, niin on hyvin vaikeaa, jos ei mahdotonta, sanoa kuinka paljon rahaa on tarkalleen kavallettu. Mutta vuoden 2009 talousarviossa ja tilin todellisessa saldossa on noin kolmen tuhannen euron eroavaisuus. Ja pelkästään vertaamalla tilitettyjä summia PPA:n foorumilla olevaan tulot ja kulut threadiin on huomattavissa useita käteiskassan tilityksiä jotka ovat päätyneet Juha Ilon taskuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että PPA on tietämättään rahoittanut Juha Ilon Berget-reissut Ruotsiin viimeisen kolmen vuoden ajan.

Asia on tullut ensimmäisen kerran ilmi kun rahastonhoitaja vaihdettiin Niina Meriläiseen tämän vuoden alussa. Silloisen hallituksen jäsenet Julian Whiten johdolla päättivät kuitenkin pitää asian salassa, ja antoivat Juha Ilon yhä toimia PPA:n vastuuvirassa hallituksessa. Tämän lisäksi vielä tätä kirjoittaessa Juha Ilo on yhä PPA:n foorumin moderaattori, ja voi vapaasti ninja-editoida jäsenpuolelta löytyvää PPA:n tulot ja kulut ketjua, jossa pidetään kirjaa muunmuassa PPA:n tilille tapahtuneista käteisvarojen tilityksistä.

Juha Ilo on paljastumisensa jälkeen kaikessa hiljaisuudessa maksanut rahoja pikkuhiljaa takaisin kuukausittain, mutta suurin osa rahoista puuttuu yhä.

Asiasta ovat tienneet seuraavat henkilöt:

Julian White
Niina Meriläinen
Jontte
Dolnage
MaxDee

Ja he ovat kaikki osallistuneet rikoksen salailuun.


Lisäksi tämän vuoden puolella Niina Meriläisen ollessa rahastonhoitajana, on PPA:n varoista tapahtunut päälle 700 euron edestä sellaisia hankintoja joita ei ole hyväksytty hallituksen kokouksessa ja joista ei löydy merkintää pöytäkirjoista.
User avatar
Puma
Koala
 
Posts: 185
Joined: Sat 2010-03-13 16:12
Location: Oulu

Return to Shit talk

cron